Zonnenpanelen kopen

 Het kopen van zonnepanelen heeft erg veel voordelen. U bespaart op uw energierekening, zonnepanelen produceren schone energie en daarnaast zal de waarde van uw woning stijgen. Daarnaast helpen wij jou met het aanvragen van subsidies en de BTW teruggave. 

Voordelen kopen

  • Slimme investering
  • Eigen duurzame stroom
  • Subsidies en BTW teruggave

Kopen, hoe werkt dat precies?

Wij komen graag bij u langs voor uw persoonlijke advies.  Welke panelen sluiten goed aan bij uw vraag en hoeveel?  De kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen worden door onze servicepartners vakkundig op uw dak geplaatst. Wij ondersteunen u bij het aanvragen van subsidies en de btw-teruggave.  Ook verzorgen wij de administratieve afhandeling én regelen een nieuw energielabel voor je woning.

BTW teruggave, salderingsregeling en  subsidies

Laat je zonnepanelen plaatsen op je dak, dan kun je de btw terugvragen bij de Belastingdienst. Ook is het mogelijk dat je aanspraak maakt op subsidies. Dit is nogal een uitzoekwerk, maar scheelt een hoop geld.  Onze experts zorgen ervoor dat dit voor jou in orde  wordt gemaakt.

Veel gestelde vragen

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken in Nederland zijn geschikt voor zonnepanelen. Onze experts kunnen goed beoordelen of dit ook voor jouw dak telt. We houden rekening met veel factoren zoals bijvoorbeeld, de helling van jouw dak of en hoeveel schaduw er op jouw dak valt en hoeveel ruimte geschikt is voor de panelen. Maak snel een afspraak met een van onze experts.

Zonnepanelen huren of kopen?

Deze keuze is voor iedereen anders, maar onze adviseurs helpen u graag met deze keuze. Wilt u liever geen grote investering doen, maar wel gebruik maken van schone energie? Of toch liever de waarde van uw woning verhogen door het plaatsen van eigen zonnepanelen? De adviseur helpt u met deze en nog veel meer vragen. 

Wat zijn de voordelen van BOX solar?

Bij BOX Solar helpen wij u van advies tot installatie en zorgen wij ook voor alle administratie. Hierdoor bent u volledig ontzorgd. Wij vinden het belangrijk om u advies te geven die het beste aansluit bij uw situatie en zorgen ervoor dat dit ook volledig door ons wordt uitgevoerd en geregeld.